Home
Het bedrijf
Diensten
Houtrotrenovatie
Hang- en sluitwerk
Aftimmerwerk
Deuren en ramen
Glaszetten
Isoleren
Projecten
Contact
Gastenboek
Nieuws

Beglazing
 

Aan glas kunnen diverse gebreken voorkomen zoals: ruitbreuk, lek in isolerend dubbelglas, rammelende ruiten, gebreken aan de glaslatten of gebreken aan rubber afdichtingsprofielen.
Of het nu om enkele of dubbele beglazing gaat, voor het zetten van nieuwe beglazing bent u bij Jan de Haan Timmerwerken aan het juiste adres.


Nog enkele beglazing? Het kan rendabel zijn om in verwarmde vertrekken enkel glas te laten vervangen door dubbele beglazing, dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en werkt inbraakwerend.


Ander voordelen van dubbele beglazing kunnen zijn:
 

  • Eneriebesparing, het vervangen van enkel glas door dubbel glas leidt tot energiebesparing, en dat is gunstig voor het milieu en uw portemonnee.
  • Minder tocht, Bij enkel glas verdwijnt veel warmte naar buiten. Hierdoor ontstaat tocht. Daardoor voelt de kamer koud aan en wordt de thermostaat vaak hoger gezet.
  • Minder condens aan binnenzijde, de ramen aan de binnenzijde beslaan minder snel, omdat het glas aan deze zijde warm is.
  • Minder geluidsoverlast, alle soorten dubbel glas zorgen voor minder geluidsoverlast van buiten naar binnen.
  • Betere inbraakveiligheid, De inbraakveiligheid van uw woning kan door het plaatsen van dubbel glas worden verbeterd, desgewenst kan ik de ramen voorzien van hang-en sluitwerk dat is goedgekeurd en dat een Politiekeurmerk heeft van veilig wonen.

Jan de Haan Timmerwerken | Info@jandehaan.info